Gezonde voeding is hot!

 

Gezonde voeding is hot. In elke krant of tijdschrift staat minstens één artikel dat over eten gaat. Op instagram vliegen de hashtags #healthyfood #vegan of #superfoods je om de oren. Ik lees veel onjuistheden over voeding en afslanken. Een gezond en afwisselend voedingspatroon zorgt ervoor dat het lichaam weer in balans komt.

 

Zolang je niet bewust stilstaat bij dat wat je in jouw mond stopt, krijg je niet het gewenste resultaat waar je blij van wordt.

 

Ons voedingsprogramma helpt jou bij het realiseren van je doelen. Samen met mij help ik je om door al die voedingsadviezen je een weg te wijzen. Daarbij kijken we naar jouw situatie en jouw wensen en gaan we samen aan de slag. En ook al gaat dit met vallen en opstaan, je zult zien dat jij je over een tijdje beter voelt en dat je lekker in je vel zit!

 

Recensie

"Starten met C9 was toch wel even een drempel die genomen moest worden, echter het intake gesprek bij Maurien was enorm interessant en toch wel het proberen waard. De 9 dagen vielen énorm mee. Mijn huid ging stralen, ik voelde mij weer energieker en ik kon een goede eerste start maken met afvallen. En wát voor één: de kilo's vlogen er af! De begeleiding van Maurien zowel tijdens als na C9 zijn echt een dikke pluim waard. Wat is zij enthousiast en behulpzaam! Elke vraag, hoe veel of hoe gek ook wordt met het grootste enthousiasme beantwoord! Zowel begeleiding van Maurien als het C9 programma vind ik een ontzettende aanrader!"

Liset

 

Inmiddels is Liset ruim -30 kilo kwijt en heeft zij zich zelf een nieuwe lifestyle aangemeten