Hi, It's me Maurien!

 

Jouw voedingscoach en huidspecialist die je helpt op weg naar de beste versie van jezelf!
Lekker in je vel zitten, met een lichaam die je energie geeft en een mooie huid waar je blij van wordt als je in de spiegel kijkt. Dit wil iedereen!

 

Vele voelen zich niet zo en kampen met diverse dilemma's denk, aan overgewicht, moe, zwaarmoedig, niet in de spiegel durven te kijken, een huid met onzuiverheden, een huid die glimt, of rode vlekken of schilfers heeft etc. Kortom een huid met vlekjes en plekjes wat niet prettig aan voelt en je onzeker maakt.

Dit doet wat met je!

 

Mijn naam is Maurien Kaper, huidspecialist en voedingsdeskundige en met mijn expertise gaan voeding en huidverbetering hand in hand samen.

Door een optimale conditie en flora van jouw huid te creëren brengen we jouw huid weer terug in zijn natuurlijke balans.

Dit doe ik o.a. door te werken met 100% organische, krachtige en bewezen effectieve producten. Hiermee brengen we jouw huid terug naar een gezonde basis, of je nu kampt met een huidprobleem, een gezonde huid wilt behouden of in een medisch behandeltraject zit.

 

Afvallen en op gewicht blijven doe je samen!

Speciaal voor jou als je op zoek bent naar een gezonde, evenwichtige lifestyle die je op een effectieve wijze wilt gaan bereiken en behouden. Ik vind het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bied ik jou persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject, om jouw programma goed af te stemmen op je persoonlijke situatie. Samen gaan we je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand bespreken en stippelen we samen een traject uit.

 

Een specialist en coach die er voor je is om samen succes te vieren en er juist ook is voor de mindere dagen!

 

Lieve groet, Maurien