"Als jouw huid niet meer doet wat jij haar toewenst en iedere aanraking kwetsbaar aanvoelt, dan doet dit wat met je zelfvertrouwen"

 

Met mijn kennis en liefde voor de huid met een probleem wil ik mensen graag een oplossing bieden. Veel mensen die de diagnose kanker krijgen, worden geconfronteerd met veranderingen in hun uiterlijk. Denk hierbij aan haaruitval, gewichtsverlies en aantasting van de huid. deze veranderingen kunnen veel invloed hebben op hoe je je voelt.

 

Er toch goed uitzien en je fijn voelen, dat is wat je wil wanneer je zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat. Er gebeurt in die tijd veel met jou, en ook met je huid. Chemotherapie en bestraling drogen de huid uit en maken de huid vaak rood, schilferig, overgevoelig, geïrriteerd en in sommige gevallen kan de huid gaan jeuken.

 

De Medical collection van IK Skin Perfection is uniek. Mediceuticals bevatten juist géén: ingrediënten die op straling van radiotherapie reageren, hormoonontregelende en huidonvriendelijke stoffen bevatten.

 

Medical Reflex Therapie 60 min €66,00

"Mijn wens voor jou is om je even geen patiënt te laten voelen, maar weer je stralende zelf"